U bent hier: Winkel>Welkom
interieur met geschilderde wand potten verf met verschillende kleuren

Welkom

Welkom  
Op de website van Bijvoet Verf & Wand. In IJsselstein en omstreken zijn wij hét adres voor verf en behang. Een huis inrichten naar uw eigen idee en smaak is altijd een leuke uitdaging maar tegelijk ook een enorme klus. Onze vakkundige en enthousiaste medewerkers staan u daarbij graag met tips en advies ter zijde. Zelfs een gratis kleuradvies bij u thuis behoort tot de mogelijkheden!
 
Bij Bijvoet Verf & Wand vindt u een groot assortiment verf van topkwaliteit voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver, zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol, Trimetal, Jotun, Herfst & Helder, Boonstoppel, Histor, Flexa (pure), het Verf & Wand huismerk en natuurlijk ons private label dimago®. Behalve veel verschillende merken hebben we ook veel verschillende soorten verf. Denk bijvoorbeeld aan lak-, muur-, en structuurverf, maar ook aan jachtlakken, sierpleisters en spachtelputz. In de winkel kunt u zich laten inspireren door een aantal enorme kleurwanden. In totaal 16 meter kleurbeleving.

Ook vindt u bij ons een zeer uitgebreide collectie behang met ruim 300 behangboeken van de bekende merken als Eijffinger, Onszelf, Sanderson, Harlequin, Casadeco, Romo, AS Creation, Dutch Wallcoverings, Esta, Sanders, Origin, Arte, dimago®, Voca en meer dan 60 soorten glasweefsel van professionele kwaliteit. De levertijd bedraagt in de meeste gevallen niet meer dan twee dagen. Direct behang uitzoeken en meenemen? Ook dat is geen probleem. Er is altijd een gevarieerd assortiment uit voorraad leverbaar.
 
Loop dus gerust eens binnen bij Bijvoet Verf & Wand en laat u inspireren door de laatste woontrends!

Verf & Wand steunt

Oxfam Novib
 • Bijvoet Verf & Wand
 • Openingstijden

 • Bijvoet Verf & Wand

  Swammerdamweg 14
  3401 MP IJsselstein
  Telefoon (030) 688 14 91
  Fax (030) 687 89 82
  E-mail info@bijvoetverf.nl

BACK TO TOP